22 jul. 2007

CHA 2 :)(Today I write in dutch.. its a bit easier..)Gisteren was de 2de dag van de beurs. We hadden een heel schema opgesteld zodat we langs diverse merken konden gaan zoals Making Memories en Basic Grey. Je raad het al.. is niet veel van gekomen :). Je moet je voorstellen dat de beurs ongeveer 3 keer de huishoudbeurs is op de rai. Helaas niet met zoveel voedsel, maar wel met zoveel stands. 1/3 hiervan zijn stands op het gebied van Quilten, kaarten maken en overige hobby's. Kralen en dergelijke kennen ze hier amper. De overige stands zijn allemaal scrapbookstands, met grote namen maar ook met merken die niet eens bekend in de oren klinken. Het is dus lastig om uit de lijsten de juiste merken te pikken, en als je dan via je je lijst op zoek gaat naar een merk, kom je zoveel tegen dat je mazzel heb als je uberhaupt bij je doel uitkomt:).

Vandaag zijn we langs gegaan bij Tim Holtz. Hij was op dat moment aan een demo aan het geven. Wat kan die man mooie dingen maken. Ik heb echt respect voor dit merk (Ranger) gekregen en zijn producten. Mijn vingers kriebelen om thuis aan de slag te gaan, nou maar hopen dat ik alles onthouden heb :D.

Aangezien ik gisteren in totaal zo een 11 a 12 uur geslapen heb, heb ik nu niet veel tijd om alles te typen. We hebben een afspraak op de beurs om 11 uur. Na de beurs gaan we uit eten met de mensen van Craft TV weekly. Waarom kan je lezen op martin zijn blog :)

Sassefras Las : De nieuwe lijnen zijn way cutter dan ze allemaal in de sneaks laten zien, alleen ik laat ook niets zien.. bewaar ik voor het blad :D

Anna Griffin


Rusty Pickle


Hambly!!!

Lay-out made with adirondack pens. I think its such a cute one

Maya road. It was so crowded overthere that we need to come back today

:S forgot from witch brand this is.. but it is CUTE
This is an awesome thing to do with the felt from Queen and CO!

After the show we went to Denny's for a dinner. It was yummie!


I so NEED this new stamps from Autumn Leaves! Love them.
Thank you for al youre sweet emails and messages about the show.. it realy makes it even more fun!!!
*Hugs*
Martine

2 opmerkingen:

 1. Ik ga het nog een keer proberen.

  Het is een genot om de blog van jullie te lezen. Als ik de computer aanzet kijk ik altijd eerst naar jullie blog en laat me verrassen.

  Heerlijk

  Liefs Rinus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zag er allemaal geweldig uit. heb van je verhalen genoten.
  Kijk als je thuis bent nog even op mijn blog :-)

  BeantwoordenVerwijderen