9 dec. 2006

Update

img_2282.JPGAfgelopen dagen en weken, en aankomende weken zijn DRUK, dus bij deze even een update.


2 dec: We hebben sinterklaas gevierd, Dit vierde we met zijn allen bij Tamara. En er kwam een heuse sint en piet opdagen. Alleen was de piet waarschijnlijk zijn bril vergeten, want voorlezen van namen en klokkijken kon deze niet! Een half uur te vroeg kwam de goede man opdagen, zelfs de kinderen waren er nog niet. Dus direct nadat de kinderen kwamen opdagen, was de sint er ook. Niet echt spanning kunnen opbouwen dus haha. Maar goed de kinderen zijn gruwelijk verwend, en moesten op een gegeven moment zelfs van hun speelgoed getrokken worden voor nóg een kadootje.. Ze hebben zich heerlijk vermaakt met het versieren van Sinterklaas koeken en met het eten van veel pepernoten en chocola. En de ouders? die hebben genoten van het puur kijken naar de kinderen! Het was al met al best een geslaagde sinterklaas.


scrapping-on-the-wall-sabin.jpg 3 dec: Sabine was 30 november jarig, maar was toen knus in the state of happines met Dave. Het werd ook wel eens tijd dat we naar Roermond gingen om een kijkje in haar/hun huisje te nemen. Als kadootjes hadden we een overheerlijke Pyama (met dank aan hunkermuller, Jezus wat zitten die lekker!) een badder/masker/verwen setje en ik heb me uitgeleefd aan een scrapping on the wall van de hele familie Gijzemijter, om bij haar aan de muur te hangen (is toch fijn als je zo ver weg woont!) We hebben lekker met zijn allen de hele dag in roermond vertoefd, gecourmet enz. Meid jullie huisje is prachtig! way to go!

img_2435.JPG5 dec: Pakjesavond. Martin en ik hebben dit knus samen voor het eerst in ons eigen huisje gevierd, Lekker film gekeken, geplaatbakt (is dat een woord?) gesnaaid én een kadootje gehad :D :D (zie log hieronder lol) Dit vonden we zeker een succses en gaan we lekker met oud en nieuw weer doen!


6 dec: Naar de Makro geweest voor kerstboominkopen. Maar met lege handen (nou ja leeg, zonder kerstspullen dan he!) teruggekomen. wel met een dvd van Marco Borsato, Blond droste blik, (Blond is zoooo leuk haha) kerstkadootje voor Martin en Il divo voor Martin zijn vader. en uiteraard koffie, wc papier, sokken enz.


7 dec: Koopavond! lekker saté schotel gegeten van HJ en een cricut verkocht! En als extraatje kregen we vandaag een Goodiebox van Elsie! Thanks GIRL! We love it!


8 dec: We zijn naar de Film geweest, Volgens Aryeh moesten we de nieuwe james bond zien, want hij was/is super goed. Bij de Bios aangekomen blijkt ie om half 7 te draaien en Kruistocht in spijkerbroek om 7 uur. en we moesten nog eten. Dus toch maar naar kruistocht (die ook erg hoog op het lijstje staat!) Wat een goede verfilming, en ik vind het zo stoer, dat een boek van Thea Beckman die we in groep 8 al lazen, nu een film is geworden. van mij krijgt ie een 10! (nou ja zoo goed is die mischien niet, maar de hoofdpersonen lachen zoo lief in de film.. ik wou dat ik weer 14 was haha)


Nu moeten we dus nog naar Casino Royal, dus gaan we daar maar vanavond heen. Nadeel van naar de film gaan is wel dat je weer voorstukjes ziet van nieuwe films die je ook echt MOET zien. Het lijstje is nu als volgt; Happy Feet, Encorya (of zoiets) the holiday’s, beetje verliefd, Borat, Santa claus 3, Zwartboek (als die nog ergens draait) the U.S. Vs Jhon Lennon, the depparted, Perfume, babooska en ga zo maar door. Dus mochten we niet te bereiken zijn de komende tijd? dikke kans dat we in de Bios zitten..Prettig weekend. Liefs Martine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten