10 feb. 2009

Tag en nieuwe Art


Ik ben getagd door Mireille en de regels zijn als volgt. Noem vijf verslavingen en geef de award dan door aan 5 andere mensen
Dus hier zijn mijn verslavingen
1: Buggles met roomkaas (ik blijf er dan ook zo veel mogelijk bij vandaan!)
2: Hema! (Ik kan geen Hema voorbij lopen zonder ook maar iets te kopen. De grootste verslaving zijn de pennen... I know!)
3: mail (soms absurt vaak.. en sinds ik een iphone heb, misschien wel nog vaker!)
4: Televisie! En dan vooral realityshows (zoals america's Next Top Model) en zenders als E!, Travel&Living, Discovery en nostalgienet (erg he!)
5: lezen (elke dag toch lekker 2 uurtjes.. Lang leve de trein!)

Ook heb ik een award Gekregen van Eline.Ik zou graag andere mensen willen taggen, maar om eerlijk te zijn is iedereen die ik zou willen taggen al getagd!. Bedankt meiden om aan mij te denken, blijft toch altijd leuk!
Vandaag weer naar school geweest en hard gewerkt, het is een collage geworden van Virginia Woolf.(hij lijkt overigens niet helemaal hoor!) Haar portret en verhaal stond in de eerste Flow en ik vond deze zoveel emotie uitstralen. Deze heb ik gebruikt voor mijn college, deze gekopieerd en overgetekend en daarna digitaal bewerkt. ik heb geprobeerd haar trieste uitstraling te behouden, maar toch door het kleurgebruik haar nog hoop te geven. Vanavond moet ik nog iets harder aan de slag helaas, want morgen is er een presentatie van een andere opdracht (avatars maken). Nu maar hopen dat ik die op tijd af krijg. *edit* Ik heb al 1 van de avatars af, samen met een goed verhaal en schetsen is het hopelijk genoeg.. Gelukkig krijgen we pas cijfers in juni.. dus dan hoeft het pas echt af te zijn :D
De foto's van de vakantie ben ik nu aan het uploaden en kan je hier bekijken (mochten er nog niet zoveel staan, dan is ie nog aan het uploaden :D)

2 opmerkingen: