17 feb. 2011

Geboren!
dinsdag 15-02-2011 is onze zoon geboren om 11.02. Hij heet Robin Mika met Robin als roepnaam. Hij woog 3535 gram (inmiddels al iets kwijt) en is ongeveer 50 cm.

De bevalling is super gegaan! Om half 7 kwamen we aan in het ziekenhuis en om 14.00 kwamen we er alweer gedoucht en klaar uit om naar huis te gaan. Echt onwerkelijk!

Tijdens de bevalling zat de navelstreng om Robin zijn nekje waardoor het even hectisch was en hij een beetje blauw zag, maar na de geboorte trok het allemaal snel weg:)

Nu zijn we lekker thuis aan het genieten, ik heb maar een paar hechtinkjes en wat lichte na-wee├źn maar verder valt het me allemaal reuze mee! Papa is ook al helemaal straalverliefd op zijn zoon! Helemaal
Leuk om te zien;)
Robin krijgt uiteraard heel snel zijn eigen website-je met heeel veel foto's:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 opmerkingen:

  1. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie Robin. Leuke naam, stond bij ons ook op het lijstje. Het is een combinatie van onze namen (ROBert en INgen)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon ! Wat een cutie zeg !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Martine en Martin, woh een jongen, van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit kleine mannetje. Ga lekker genieten en laat je lekker verwennen. Liefs Mariska

    BeantwoordenVerwijderen