26 mrt. 2011

Drukke tijden

Wat een heerlijke tijd is het! We genieten met volle teugen van het steeds groter wordende ventje. Elke keer als we hem uit de box of bed vissen lijkt hij weer een stukje gegroeid.


Afgelopen dinsdag was hij precies 5 weken oud. Tijd voor zijn eerste lachje (nog niet op camera vast kunnen leggen) en voor het eerste bezoek bij het consultatie bureau. 4860 gram en 55,2 cm lang. De arts heeft hem helemaal nagekeken en goedgekeurd:) ook heeft hij goed van zich laten horen. Meneer was namelijk goed kwaad op de mevrouw die even in zijn balletjes kneep (en groot gelijk!)

Naast genieten van babydingen zijn we ook heel erg druk met andere dingen, namelijk verhuizen! Jawel het is eindelijk zover! Over een kleine 5 weken krijgen we met zijn allen de sleutel van ons nieuwe huis.Samen met Rianne en Marco en hun drie kinderen Damian, Fenna en Iris gaan we in dit huis wonen.
Het heeft 7 slaapkamers, kantoor aan huis, grote berging en zelfs een "gameroom"


We hebben 2 weken om het huis een beetje op te knappen. Deze o zo mooie badkamer gaan we vervangen voor een wat mooier nog uit te zoeken badkamer


En ook de keuken wordt voorzien van een wat mooier exemplaartje namelijk dezeWel moet alles gebeuren in 2 weken. Mocht je dus tijd en zin hebben:) alle hulp is welkom. We verhuizen zaterdag de 14e:)
Xoxo martine

Posted using BlogPress from my iPhone

2 opmerkingen:

  1. Twee weken? Jeeeez... Ik benijd jullie niet! Succes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een gezellige boel zal dat worden ! pfff 2 weken, suc6 met z'n alllen zal dat vast lukken.

    BeantwoordenVerwijderen