6 jul. 2011

Life is good

Ah hallo daar! Moest eerst even de stof van m'n blog poetsen, maar we zijn er nog hoor!
We zijn druk:) prettig druk met leven en met genieten van het leven. We wonen in nu in een mooi huis, Martin heeft kantoor aan huis, ons appartement is voorlopig verhuurd en Robin groeit als kool!
We hebben nieuwe ovens (2 grote en een combi) dus kunnen we ons behoorlijk uitleven op het bakken. We proberen onze draai te vinden in koekiekoekie, onze website (nog) mooier te krijgen en workshops te gaan geven (er zijn trouwens nog plekjes vrij voor 23 juli!)
Nu begint het ook weer tijd te worden om naar buiten te gaan, om bij vrienden langs te gaan en om te genieten van dagjes weg.

Ook de hobbykamer komt er echt! Maar eerst even rust in onze billen en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dan volgt de hobbykamer en kan (kunnen we moet ik eigenlijk zeggen) ook weer aan de slag met scrappen:)
Wel al wat van de spulletjes gebruikt om samen met Iris kaarten voor haar derde verjaardag te maken. Helaas geen tijd gehad om koekjes of taart voor haar verjaardag te maken. Die komen een andere keer wel:)
Fotoos? Ook die komen een andere leer, eerst nu eens lekker koekjes gaan versieren:)
Tot snel!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 opmerking:

  1. Hoi! (Ik zwaai even terug!) 23 juli kan ik helaas niet, maar ik kom zeker nog een keer een workshop bij je volgen!!!

    BeantwoordenVerwijderen