9 mrt. 2012

Amerika:)

Hier zijn we weer, lekker aan het genieten van het mooie weer in Pasadena.
De vlucht ging super! We Vlogen om 9.50, hierdoor moesten we om 6.00 thuis vertrekken. Marco en mijn vader waren zo lief om ons te brengen. We hadden al online in gecheckt dus konden we eigenlijk zo doorlopen na het afgeven van de koffers.We hebben lekker nog even een ontbijtje gegeten en daarna naar de gate. Hier mocht Robin even rondkruipen voordat we aan boord gingen. Voordeel van vliegen met kleintjes is dat je als eerste aan boord mag. Meteen een fles warm laten maken voor het opstijgen en we waren er klaar voor.Al tijdens het taxiën wilde Robin die fles hebben, dus natuurlijk al lang en breed op voor het opstijgen. Gelukkig viel hij meteen in slaap op schoot en heeft hij nergens last van gehad.
Ik kon mooi nog even de eerste helft van twilight breaking dawn kijken en Martin wat series. Lunch werd geserveerd, en Robin heeft lekker meegegeten van de vegetarische pasta en toetjeIedereen in het vliegtuig is zo lief voor hem geweest! We hebben zelfs een KLM/Nijntje slab. Uiteindelijk heeft hij 3x een tukje gedaan van 30-60 minuten. Net genoeg om vrolijk te blijven.

Bij het landen was hij klaar wakker maar wilde niets drinken. Ik en Martin hadden best zere oren, maar we hebben geen kik gehoord van hem! De bikkel!

Dan wordt het tijd om door de douane te gaan. Weer een voordeel van vliegen met kleintjes, we mochten in de rij voor de Amerikanen (die duidelijk korter is) ipv die voor buitenlandse mensen. Toen deze rij niet zo opschoot, werden we uit de rij gehaald en mochten we in de "fast lane" ook onze koffers waren er al, dus we hadden zelfs tijd om nog koffie te halen voordat we opgehaald werden.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 opmerking:

  1. Super dat het zo goed is gegaan met Robin tijdens de vlucht. Geniet van jullie verblijf in de States.

    BeantwoordenVerwijderen