15 jan. 2009

aan al het goede komt een eind
een boek, 15 nederlandse tijdschriften en 2 duitse.. dat is het eindresultaat van 3 jaar hard werken. Helaas is het tot een einde gekomen. Geen Scrap! meer snif... niet meer alle nieuwtjes uitpluizen, niet meer alle nieuwe spulletjes door je handen laten glijden of uitdelen aan het Geweldige Design Team, geen deadlines meer, geen grappen meer over cuttlebugs of cricuts op kantoor, geen nachtenlang doorwerken aan artikelen... ik ga het allemaal missen! Wat heb ik een boel geleerd zeg in 3 jaar.. Ineens ging ik van winkeleigenaar naar coordinator.. en ineens werkte ik op een kantoor!.. degene die misschien heel lang met 1 s getypt hebt/heeft... die jou en jouw door elkaar haalt en die zinnen kan maken die niet kloppen.. mocht op een uitgeverij werken.. designteam aansturen, artikelen maken, beslissen wat wel en niet het blad haalt, de studio aansturen...en dat omdat de redactie hulp nodig had. want hoe schrijf je lay-out, wat is een clearstamp en wat zijn in hemelsnaam Eyelets... Met man en macht en heel veel inzet hebben we 3 jaar lang Scrap! gemaakt. Veel mensen waren er al bij vanaf het begin, sommige kwamen wat later, maar de meeste raakte toch al snel geinfecteerd... sommige zijn zelfs zelf aan de scrap gegaan..
Maar zoals ze zeggen.. aan al het goede komt een eind, zo ook aan Scrap!...
Liefs Martine


9 opmerkingen:

 1. goh, wat ontzettend jammer! scrap was nou het enige scrapblad wat ik ├ęcht leuk vond! Waarom stop je ermee?

  groetjes, Martijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal waar wat Fauve zegt. Dank voor alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kon het nauwelijks geloven toen ik het hoorde! Sterkte ermee meissie! Je mag zowieso trots zijn op wat er in die drie jaar bereikt is!!!

  xoxo
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mis het al voor het begonnen was, maar voor jou is het nog vele malen erger. Bedankt voor je lieve mails en het vertrouwen dat je naar me uitsprak!!! Deed me heel goed. Succes met alles wat in de nabije toekomst op je pad komt he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. meid balen zeg, al die inzet ! Het is een beetje deprimerend wat er allemaal in de hollandse scrapwereld gebeurt....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt heel erg jammer. Ik vind Scrap! een goede aanvulling op de andere tijdschriften.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat super jammer voor jou want het leek mij een super baan! En het blad gaan we ook missen natuurlijk!

  Maar nog wel even genieten he volgende week op de CHA!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer dat Scrap toch stopt! Het zijn geen goede tijden voor scrapbooking, dat is zeker. Ik wens je heel veel success met je opleiding en hopelijk tot gauw in de scrapbookwereld...

  BeantwoordenVerwijderen