9 jan. 2009

foto up-date

Bij zo een drukke kerstvakantie horen natuurlijk ook foto's. En aangezien ik (weer eens) geveld ben door een griepje, is het een prima tijd om de foto's eens te plaatsen. Mn vader ligt helaas nog steeds in het ziekenhuis, maar we hebben goede hoop dat ie vanavond in zijn eigen bedje slaapt :)


Zo zag kerst er bij ons uit.. De mooie kerstspulletjes van de AH mochten natuurlijk ook bij mij niet ontbreken. Dit jaar mag Martin de kerstboom doen.. dus ben nu al benieuwd.. Hertjes, bloemetjes en vilthangers... ik zal jullie missen dit jaar :D (foto's zijn gemaakt met mn Iphone.. dus een beetje slecht van kwaliteit)
Iris is 6 maanden geworden, dus mag over op andere potjes en voeding. Ze vindt het Heerlijk!
De vriendelijke Iphone gever :D Op kerstavond hebben we met zijn allen bij onze moeder thuis gegeten, Iedereen heeft in de keuken gestaan om iets lekkers te maken. Uiteraard mocht mijn vader hier ook van genieten en Damian heeft het vol trots naar het ziekenhuis gebracht!
Hij heeft werkelijk waar zitten smullen. Gelukkig waren de meeste blaren en zweren in zijn mond weer genezen waardoor hij ook echt weer kon genieten van het eten. De eerste antibiotica is deze dag ook gestart.
Uiteraard moeten we het eten even showen.. (niet dat je er veel van ziet hoor) lekker eten aan de voortafel, kadootjes uitpakken en televisie kijken


Iris in het badje waarin wij vroeger al gezeten hebben... Ze vond het wel wat zo een "groot" bad
Damian is 2de kerstdag jarig, dus dat moest natuurlijk wel gevierd worden. Omdat papa niet naar zijn verjaardag kon komen, hebben we zijn 5de verjaardag gevierd in het ziekenhuis op eerste kerstdag. Damian mocht zijn mama helpen met de taart maken
In de familiekamer hebben we een echt feestje gevierd. Zingen, taart eten en kadootjes uitpakken. De zusters hadden mn vader met bed en al naar de familiekamer gebracht. Weliswaar nog steeds aan de zuurstof, maar het ging wel al een stuk beter met hem!
Na de kerst is Iris bij ons blijven logeren. De eerste nacht niet heel veel geslapen, mevrouw kijkt namelijk zo lief als ze haar bedje uit wil. Gelukkig wilde ze na een flesje nog wel naar bed, en hebben ook wij nog even geslapen :) We zijn vaak bij opa op visite geweest. Iris vond dat wel wat!. Lekker knus bij opa.. en opa.. die vondt het schitterend om zn jongste kleindochter zo vaak te zien.
Damian en Fenna vonden het niet helemaal eerlijk dat Iris wel bij ons mocht blijven slapen.. dus de laatste dag hebben we haar "omgeruild" voor twee iets grotere kinderen. Ons bad is altijd een favoriet, ze zijn er dan ook 2 keer in geweest. Damian heeft op mijn plekje geslapen in bed (de mannen samen in 1 slaapkamer.. nou dat vond Damian wel wat.. Hij stelde zelfs voor dat hij hier wel kon komen Wonen. Mocht ik altijd op de bank.. en Fenna mocht af en toe ook wel blijven slapen, maar niet te lang want dan paste ze niet meer in het bedje). Fenna en ik sliepen in de woonkamer. Ik op de bank en Fenna nog in het bedje van Iris.. En zoals Damian als zei.. dat kan niet lang meer!
Zoals het hoort als je tweeling bent :) Rianne heeft ook een Iphone. Alleen heeft zij een witte en ik een zwarte :)
Oud en nieuw hebben we gevierd bij Gijs en Sabine met heeeeeel veeel hapjes en Asti! Was een topavond :) Nieuw jaar moet natuurlijk ook gevierd worden. Dus 1 januarie hebben we de familiekamer weer onveilig gemaakt. Gijs had een hele grote huzarensalade gemaakt met vis en voor papa een apart bordje gemaakt. Hij heeft super zitten smullen. Ziet er ook wel beter uit he.. uit bed, zonder zuurstof :) Last but not least ons ballerina'tje :) Die rok heeft ze gekregen voor de kerst.. en moet verstopt worden anders heeft ze hem elke dag aan!
Wil je nog meer foto's kijken dan kan je deze hier bekijken
Liefs! Martine

3 opmerkingen:

 1. leuke foto update, wat een schatje is die kleine!

  corinnexxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. it looks like you all managed to bring some christmas joy to the hospital and i'm sue he appreciated it!
  anita
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Looks like fun times girl!!So glad your dad is doing better.Give him my best okay? xoxo

  BeantwoordenVerwijderen