19 feb. 2009

Recessie

Dat is wat ze zeiden op het nieuws van de week. 1 op de 11 zal werkeloos worden... Moeilijke tijden dus. Ook voor ons wordt het er niet makkelijker op, misschien zelfs wel zwaar.. maar we gaan ervoor en het komt allemaal goed! Martin moet helaas het kantoor en zijn liefste werknemer en vriendin laten gaan.. ik moet een baan gaan zoeken voor naast school en voor fulltime na Juni.. Geeft niet, ik hou wel van werken... maar met 1 op de 11 mensen die samen met ons een baan zoeken wordt dat wel een beetje lastig!. Zoals de meeste wel weten wonen wij in een vrij klein appartamentje, klein maar knus. Nou het gaat daar nog iets knusser worden. Al mijn scrapspulletjes moeten namelijk weer terug naar huis de slaapkamer in. Onze woonkamer wordt ook kantoor en Martin zal hier dagelijks zitten. Ik hoop maar dat de muren niet op hem af gaan komen!. Het lastigste zal gaan worden om het kantoorpand leeg te gaan krijgen. Het restant van de (web)winkel is daar nog opgeslagen, 3 kantoren vol met bureau's en computers en alles wat bij een kantoor komt kijken, een keuken, vaatwasser, magnetron, tafel, stoelen en ga zo nog maar heel even door... Dit betekend Sale! we zijn nu druk bezig alles uit te zoeken daar, maar ook thuis natuurlijk, want de eettafel en stoelen moet plaats maken voor 2 bureau's en een gedeelte van de slaapkamer voor mn scrapbookspulletjes.. Druk druk dus deze weken! Maar het ruimt in ieder geval lekker op!. En hou mn blog in de gaten voor alle goodies die ik voor zeer lage prijzen ga verkopen!
Liefs! Martine

4 opmerkingen:

 1. Balen meid :( Ik ga voor je duimen dat je snel iets leuks vindt qua werk en dat jullie er een gezellig kantoorhuis van kunnen maken, gelukkig biedt IKEA veel inspiratie voor kleine ruimtes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik schrok er ook van..
  na ja..
  heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen idee waarom maar ik moet je zeggen dat he tgoed komt en jullie je niet te druk moeten maken, alles zal op zijn plek vallen en er komt wat moois jullie kant op.

  corinnexxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfffffff hard times!Maar komt vast goed meid...

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen