25 feb. 2009

grijs

zo was het weer vandaag, somber, grijs, donker... precies zoals ik me vandaag ook voelde. Het nieuws dat er een vliegtuig neergestort was hielp niet mee. Gelukkig zijn er "maar" 9 doden.. maar toch.. het zijn wel 9 families die een dierbare moeten missen. Ik ben vandaag maar eerder weggegaan van school, na 10 tekeningen verprutst te hebben zat het er gewoon niet in. Laten we het zo zeggen dat ik een beetje met mijn ziel onder mijn arm liep. Ik denk dat ik gewoon een beetje down ben van de hele situatie (dat komt nou eenmaal altijd wat later bij mij hahaha). Gelukkig zien we er ook wel de goede kanten van in, en zien we het meer als een kans dan een verlies.. maar toch :) Ik zit nu meer in het verhaal van wat nu... Hoe krijg ik alles van kantoor thuis, hoe gaat dat passen.. overal waar ik kijk staan al spullen en als ik aan de gang ga kom ik er gewoon niet uit..... dit alles helpt natuurlijk niet echt bij mijn studie. Ik zit vast, weet wel welke richting ik op wil, die van Illustrator namelijk, maar nu komen de twijfels. Kan ik dit wel, Ben ik hier de juiste persoon voor, wat moet ik dan maken, hoe kom ik aan een website, en een portfolio... Allemaal vragen die toch steeds weer terugkomen..Maar ik werk eraan en het komt goed! :) Martin heeft een baan aangeboden gekregen bij mijn oude werkgever FC Klap. Hij gaat daar 2 of 3 dagen werken. Er is in ieder geval dus weer brood op de plank :). Ik ben uitgenodigd om ergens op gesprek te komen.. maar heel eerlijk weet ik niet zo goed waarvoor.. dus dat houden jullie nog tegoed van mij. Voor nu! Slaap lekker... en spoedig komen er weer mooie dingetjes voorbij hoor!
Liefs Martine

5 opmerkingen:

 1. Is helemaal niet zo'n gekke reactie hoor meissie. Ik hou van je.

  Martin dat is goed nieuws, je weet maar nooit welke kansen je nu tegen gaat komen.
  Mams.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een moeilijke tijd voor jullie die vast ten goede gaat keren. Martin alvast veel succes en voor jouw komt er zeker een juiste beslissing wat je gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh lieverd dat gevoel herken ik wel. Daar kan soms geen chocola meer tegen op .... Het komt zeker wel goed maar op het moment is het even alles tegelijk hebben wij ook. Dikke cyberknuffel van hiero !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zullen we samen zielig in een hoekje gaan zitten??Ik voel me ook blehhhhhhhh

  Maar ja,ik was al een en al drama :)

  Laten we iets leuks gaan doen!!!!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sterkte Meis,logisch dat je even niet zo lekker zit!
  En dat was een goede soms kan er idd geen chocola tegenop!
  Maar het komt vast allemaal goed!
  dx Maaike

  BeantwoordenVerwijderen