30 dec. 2010

goede voornemens

Ik dacht laat ik even kijken bij vorig jaar wat mijn goede voornemens waren, op mijn blog, maar die waren er niet. Had ik wel goede voornemens dan? ik heb ze niet gescrapt en niet geblogt. Waarschijnlijk alleen gedacht:) Nou voor een jaar met zo weinig voornemens is het een heel goed jaar geworden!
Het jaar begon goed met sneeuw! heel veel mooi sneeuw :)


Ik heb leren Haken :)
 Fenna vierde haar 4e verjaardag en mocht voor het eerst naar School!
 Rianne en ik zijn KoekieKoekie begonnen en hadden in April al meteen onze eerste bestelling te pakken. Hierna zijn de bestellingen niet meer gestopt :)
Martin is in zijn eentje 2 weken naar LA geweest waar hij gewerkt heeft aan zijn boek en aan wat scripts. (en we digitaal winkelen :D)
 Mijn moeder heeft eindelijk haar borduurmachine en daar moeten we natuurlijk meteen gebruik van maken :D

 We zijn begonnen aan het verbouwen van onze keuken, nieuwe vloeren en behang erin. Het Te koop bord prijkt inmiddels op onze gevel!
 Mede dankzij Sonja waren Martin en ik allebei ruim 10 kilo kwijt :)
 We hebben inmiddels een nieuw speeltje in huis die niet meer weg te denken is! Misschien in 2011 maar nog eentje aanschaffen :D

We zijn naar Disneyland Paris geweest met Wilco en Sabine Ik ben naar Antwerpen geweest met onze amerikaanse logee Amy


Misschien wel de enige LO van 2010... Ik zou heeel graag hier een goed voornemen van maken. Maar ben bang dat alles nog wel een jaartje ingepakt zit. de scrapspulletjes hebben plaats moeten maken voor de babykamer. Tenzij iemand heel snel ons huis koopt, zit veel scrappen er niet in dit komende jaar
 Mijn vader heeft een redelijk goed jaar achter de rug! hij heeft misschien maar een keertje of 3 in het ziekenhuis gelegen. Hij is nu met vervroegd pensioen (eigenlijk afgekeurd, maar pensioen klinkt beter he) En gaat voor de beeb een houten garage maken :D:D (nee hoor grapje paps. Geniet lekker van je rust!)
Iris heeft haar 2e verjaardag gevierd en mag vanaf nu naar de peuterspeelzaal waar ze het prima doet! (Nee juf geen rondje CIRKEL!!)
 We zijn op vakantie geweest naar de Hengelhoef voor 3 weken!We zijn naar Paleis t' Loo geweest in de zomervakantie van de kids

 Baby Sophie is geboren :)
We zijn naar het sprookjeswonderland geweest met Rianne, Marco, Damian, Fenna, Iris, Sander en Luna en Sem. Was erg gezellig
We zijn 3,5 week naar Los Angeles geweest. Waar we heel veel gewinkeld hebben voor de bruiloft. Martin heeft zijn script voor 80% afgemaakt in een hutje op de bergen (IddleWild)
Wij komen erachter dat onze beeb een boy is :)
 (Iddlewild)
 Onze "familie" in Los Angeles
 Martin winkelen voor zijn pak
20 weken echo van onze boy. Alles is goed
Vrijgezellen feestje. We gaan onze bruidstaart maken. (de echte! de workshop gever kreeg het spontaan benauwd toen ze erachter kwam dat het de ECHTE was)
 De kleuren van de bruiloft. Oranje en roze
De echte PRO aan het werk!
 Tussendoor kwam onze eerste bedrijfsbestelling! 650 koekjes!
 29 oktober was onze trouwdag!
Martin zijn getuige heeft custom made manchetknopen gemaakt! Die dingen zijn werkelijk schitterend!
 Onze "kindjes"
 Sinterklaas kwam in het land aan
Damian is 7 geworden! Helaas viel zijn verjaardag een klein beetje in duigen vanwege de vele sneeuw. Het ventje is eigenlijk 2e kerstdag jarig, maar omdat dan zo weinig mensen kunnen vierde Rianne het een weekje eerder... Gelukkig heeft Damian er weinig van gemerkt en heeft ie een echte kinderverjaardag gehad met veel taart en chips en cola :)
 We hebben Kerst gevierd met Red Velvet cupcakes, en heel veel ander voedsel :)
 We hebben geknutseld met de meiden terwijl de jongens computer spelletjes aan het spelen waren


En de pro's in de keuken bezig waren :)
Al met al dus een prima jaar. helaas zijn er ook vervelende dingen gebeurd, hebben we een vriend verloren en zijn er dromen in duigen gevallen, Maar het lijkt wel alsof deze dingen moeten gebeuren om het fijne van het leven te doen inzien. We hebben beslissingen gemaakt die heel heftig zijn voor de toekomst en daarmee bedoel ik niet alleen trouwen en kindjes krijgen. We gaan een ander leven starten. En (nog) beter leven. We gaan nog meer genieten van alles wat op ons pad komt en alles met een positieve blik bekijken. Ik ga dus geen goede voornemens opschrijven. Want ik ken mijzelf. daar ga ik mij niet aan houden en dan ben ik teleurgesteld in mijzelf. We gaan leven met de dag met het oog op de toekomst (maar niet te ver :D) en genieten! 
We wensen iedereen een heel gelukkig en vooral gezond 2011 toe! Enjoy!
(oja en hier nog een foto van mij als dikke pad :D @ 33 weken)

2 opmerkingen:

  1. Leuk zo'n wandeling door het afgelopen jaar. En je ziet er geweldig uit als dikke pad ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi overzicht heb je gemaakt echt leuk

    BeantwoordenVerwijderen