17 dec. 2010

Koekjes en meer

Je zou denken dat ik alle tijd heb om te bloggen, maar op een of andere manier komt het er steeds niet van.
Ik ben inmiddels gestopt met werken, had iets teveel last van mijn bekken (niet dat ik veel werkte hoor, iedereen op mijn werk verkeert in goede gezondheid:))

Wel zijn we druk met koekjes. Achter de schermen zijn we aan het werk aan een nieuwe website en werken we aan plannen voor de toekomst.
Afgelopen weken kregen we zo ontzettend veel bestellingen binnen dat we er helaas een paar niet aan konden nemen. Ook leren we weer van elke bestelling bij!
Zo hebben we bijvoorbeeld "enge ogen" leren maken voor een bestellingGeoefend met geprinte frosting (en suikerrandjes die niet mooi zijn, deze zijn dus niet eens de deur uit gegaan!)We hebben cakepops gemaakt (waar nog flink op geoefend moet worden!)


Maar lekker zijn ze wel! Vinden ook de kids:)
We hebben 2 grote bestellingen voor bruiloften gemaakt en deze week maken we zo'n 150 kerstkoekjes, 50 koeklolly's (allemaal verschillende), 25 indianen koekjes en 40 babykoekjes en het allerliefste ook nog 2 peperkoek huisjes in kerst sfeer:).

Het is dus hard werken, maar het is ook wel weer erg gezellig. Zeker zo met die sneeuw buiten, oliebollen en thee binnen:) niet goed voor de lijn, maar hey! Wie let daar op? (ik niet in ieder geval)

Gisteren ook nog even bij Ikea geweest waar ik verwend ben door zus en zwager met babyspulletjes :)


Hopelijk vanmiddag heel veel foto's van koekjes die af zijn:)

Prettig weekend!!
XOXO
Martine

Posted using BlogPress from my iPhone

1 opmerking:

  1. op de een of andere manier liggen koekjes me niet zo, wil daar wel wat meer tijd aan gaan besteden het komende jaar. De cakepops heb ik inmiddels onder de knie en gaan lekker ! Heb inmiddels al mooie ronde, pompoenen (niet zo mooi) en prachtige kerstbomen gemaakt. Die dingen moet je idd gewoon blijven oefenen en dan gaan ze steeds beter !

    BeantwoordenVerwijderen