15 dec. 2014

pinterest en de perfectie

Pinterest en ik zijn vriendjes. alle ideeën en inspiratie vind ik zo leuk om te zien! krijg ik echt knutsel en frutsel en shop kriebels van!
Pinterest en websites waarop pinterest "fails" (mislukkingen) staan zijn nog grotere vriendjes! (ok het zoeken naar een "leuke fail voor een linkje" koste me zojuist 2 uur :D wees gewaarschuwd dus!)
Het probleem van Pinterest is dat alleen de meest succesvolle, goed gelukte, perfecte creaties worden gepind met teksten als "makkelijk te doen" "10 minuten project" enz.
Nou mijn kleuter en dreumes kunnen NIET zo mooi stempelen OP het papier, ze lusten geen Knakworsten in de vorm van kerstkransen en het vriest ook niet hard genoeg voor gekleurde ijsballonnen die je in je magische "nooit vol" vriezer moet bewaren.


Zo had ik een mand vol sinaasappelen en kruidnagels en pinterest. Daar had ik schitterende uitgesneden sinaasappels gezien gedecoreerd met kruidnagels. De link ontbrak helaas dus moest ik het met een plaatje moeten doen. Dit zou heerlijk moeten ruiken. M vond het stinken. ik vond ze vooral mislukt. waarschijnlijk door gebrek aan gereedschap. Gelukkig kwam een vriendin met een filmpje hoe je een kaarsje kon maken van een sinaasappelschil. Deze lukte wel en kwam uiteraard op Facebook terecht (en wie weet na deze post wel op Pinterest :D))

Tweede pinterest project stond al sinds vorig jaar op mijn lijstje. Een cakeschaal met besjes en kaarsen. Besjes bij de Intratuin gehaald, kaarsen kwam ik tegen bij de Ikea en de cakeschaal had ik in de kast. en tada! in 1x gelukt.

 Dat zijn nou pins waar ik van hou! origineel? zeker niet! maar ik heb wel een mooie schaal op tafel staan. Helaas is het nog 9 dagen tot kerst en zijn de kaarsen in mijn besjes gesmolten en kunnen ze niet meer aan omdat dan de schaal overstroomd hihi. Misschien toch maar iets "duurdere" kaarsen kopen. oja en mijn zoontje heeft er een cadeautje aan gehangen als finishing touch!

Toch hou ik van Pinterest! gisteravond nog met een vriendin potjes versiert met huisjes met mijn handige machientje. Knippen was waarschijnlijk sneller geweest. maar we hebben lol gehad! laat ik zeggen techniek en snelheid gaat niet altijd goed samen hihi. Maar nu ik eenmaal een bestandje heb en alle snij instellingen, is het maken van deze potjes appeltje eitje! hopelijk komen ze ooit af.. dan zal ik ze posten :D Fijne voorbereiding op de feestdagen! Ik duik pinterest nog even op voor menu ideeën voor de kerst! uh.. voor inspiratie voor kerstkaarten bedoel ik... (wat je allemaal niet kan doen om iets uit te stellen he! huis is nog nooit zo opgeruimd geweest! maar die eigenhand gemaakte kerstkaarten komen er hoor dit jaar! beloofd!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten